Warta

Halo, ayo konsultasi produk!
  • tungku jeblugan tungku bolongan bor bor

    tungku jeblugan tungku bolongan bor bor
    Waca liyane
  • Alat Nglereni TBM Nglereni Pasuryan Cutter Disc Roller Tunggal

    Disc Cutter minangka alat hard rock. Iki kanggo ngremuk watu kanthi pasukan sing diekstrusi, gaya geser lan gaya tarik sing digawe dening cutter rolling. (Kekuwatan rock, integralitas rock, jarak tunneling, isi pasir nemtokake pilihan, jumlah, susunan pemotong Cakram ing Kepala Pemotong) ....
    Waca liyane
  • kualitas tinggi mudhun bolongan DTH Rock Drilling T45 batang rod kacepetan kopling kopling kanggo quarry

    Pipa bor akeh digunakake ing pertambangan, njelajah geologis lan kabeh jinis proyek pengeboran (banyu, minyak, gas, lsp). Minangka pabrik pipa bor utama, kita nggawe kabeh jinis pipa bor lan standar kanggo para pelanggan. Pipa bor kita kalebu pipa bor baja, pipa bor pertambangan, banyu ...
    Waca liyane
  • Pemotong hobbing TBM alat pemotong disk ganda terowongan alat pemotong mesin trowongan

    Pemotong disk perusahaan kita sing dirancang lan diproduksi nggunakake prewangan TIMKEN (diimpor saka Amerika Serikat) lan cincin segel logam (saka Italia GNL). Dering pemotong digawe kanthi baja mati paduan khusus. Aplikasi teknologi pemrosesan partisi kekerasan paling maju, yaiku ...
    Waca liyane
  • Rod pengeboran baja kothong berkualitas tinggi 95crmo kanggo pasar india

    Bahan baku kita yaiku 320 * 480 billet casting kontinu gedhe, banjur gulung dadi 150 * 150 billet persegi kanthi bolongan pengeboran lan pasang pipa mulus, lan digawe saka 55SiMnMo utawa 95 crmo. Kabeh produksi kalebu pirang-pirang proses, kalebu gulung baja, forging, quenching lan tem ...
    Waca liyane
  • tambang bor extensi pertambangan kunci batang T38

    Adavantage: 1. Digawe saka waja sing padha karo Sandvik. 2. Mesin CNC lan ancaman panas canggih. 3. Kita bisa nyedhiyakake macem-macem batang bor Hexagonal lan Round. Kisaran batang bor heksagonal kaya ing ngisor iki. Ukuran benang: R22, R25, R28, SSR28, R32, SSR32, R35, SSR35, R38, T38, o ...
    Waca liyane
  • Alat Alat Pemotong TBM- Bahan Pemotong Cakram Baja + Baja Tungsten karbida Pemotong Tipe Tunggal / Ganda / Eksentrik / Pusat (kembar) pemotong disk Hub
    Waca liyane
  • pabrik bor baja blastfurnace

    Ing wayah esuk tanggal 19 Juni 2016 wektu lokal, Presiden Xi Jinping ngunjungi Pabrik Baja Smederevo saka HeSteel Group (HBIS) ing Belgrade. Sawise tekane, Presiden Xi Jinping ditrima dening Presiden Tomislav Nikolić lan Perdana Menteri Aleksandar Vučić saka Serbia ing papan parkir lan ...
    Waca liyane
  • About Laiwu Steel

    Babagan Steel Laiwu

    Laiwu Steel, anggota saka Shandong Iron and Steel Group Co Ltd, ngrancang pabrik baja terintegrasi anyar sing kasusun saka rong tungku Blast anyar kanthi volume kerja udakara. 3.800 m3 saben wong ing Distrik Laiwu, Kota Jinan. Tungku bakal diwenehake dening Teknik Metallurgi Provinsi Shandong ...
    Waca liyane
  • The New President Of The Mining Association

    Presiden Anyar Asosiasi Pertambangan

    Asosiasi Penambangan Kanada (MAC) seneng ngumumake manawa Anne Marie Toutant, Wakil Presiden, Fort Hills Operations, Suncor Energy Inc., dipilih dadi Ketua MAC suwene rong taun sabanjure. "Kita pancen bejo duwe ...
    Waca liyane
  • New H22 Standard Drill Rod

    Rod Bor Standar H22 Anyar

    Rod bor standar H22 sing anyar yaiku batang bor lancip berkualitas tinggi sing dikembangake lan diproduksi dening Shandong lyne Co., Ltd. Iki nggunakake standar kontrol Swedia saka pilihan billet nganti proses casting, kanthi ketat ngontrol sumber kualitas, nyaring teknologi pangolahan lan terus ...
    Waca liyane